Een 23-jarige man uit Hilversum is afgelopen dinsdag door de politie aangehouden voor het in bezit hebben van een grote hoeveelheid verdovende middelen.

Volgens de politie kwam de man in beeld na een zogenaamd 'ANPR-hit': een voertuig waarbij via een automatische kentekenscan bleek dat het voertuig werd gezocht. Op de Vreelandseweg sloeg het systeem aan op basis van het kenteken waarna agenten de bestuurder op de Vaartweg staande hebben gehouden.

De bestuurder kon zich niet identificeren waarna werd over gegaan op fouilleren waarbij een grote hoeveelheid harddrugs en medicijnen werd aangetroffen. De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau, hij zit nog vast.


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Hilversum via Facebook!
Wil je rechtstreeks het laatste nieuws, activiteiten en P2000-meldingen door hulpdiensten uit Hilversum ontvangen? Klik hier om ons te volgen op Facebook! Ook kun je ons volgen via Twitter en Instagram.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.